Ott Kiivikas tõusis maailma edetabeli liidriks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas, hetkel maailma parim!
Ott Kiivikas, hetkel maailma parim! Foto: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit

Eesti tuntuim kulturist Ott Kiivikas on sügist alustanud suurepäraste tulemustega ja see peegeldub ka maailma edetabelis, milles ta on kerkinud suisa esikohale. Kiivikal on kirjas 34, teist kohta hoidval hispaanlasel Pablo Llopis Muñozel 28 punkti.

Mida maailma edetabel näitab? Kiivikas selgitab sotsiaalmeedias asja nii: «Tegemist on siis põhimõtteliselt sama asjaga nagu suusatamises maailmakarikasari, kus korjad punkte karikasarja etappidelt ja aasta lõpus tõmmatakse punktid kokku ja selgitatakse välja karikasarja üldvõitja.

Igal juhul on kindel plaan seda kohta säilitada ja viia ellu järjekordne suur unistus. Lisaks minule on tabelis ka kõrgetel kohtadel minu õpilased, Raigo Kuusnõmm kulturismis 11. kohal ja Arida Muru bikiini fitnessis 353 naise hulgas kõrgel 5. kohal!»

Vaata edetabelit siit!

Tabeli tippu kergitas Kiivikase Hiinas toimunud kõrgetasemelisel turniiril kuni 85 kilogrammi kaaluvate meeste kategoorias teenitud võit ja tugevas konkurentsis absoluutkategoorias saadud kolmas koht.

Eile teenis Kiivikas hõbemedali võistlusel «Arnold Classic Masters» kuni 90 kilogrammi kaaluvate meeste konkurentsis ja homme läheb ta esikohta püüdma viis kilo kergemate meeste seas. 

Viimane medal tiitlivõistlustelt on Kiivikal tänavu kevadest, kui ta sai Euroopa meistrivõistlustel hõbeda.

Kodumaal näeb Kiivikat võistlemas juba 13. oktoobril, kui Alexela kontserdimajas peetakse 50. Eesti meistrivõistlused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles