Viljandlane võttis Balti sarjas kaks tiitlit korraga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Maaten võitis koos tiimikaaslase Ernesta Globytėga Baltimaade kestussõidu meistrivõistluste viimase etapi ja ühes sellega meistritiitli nii absoluutarvestuses kui ka klassis A3000+T.
Mikk Maaten võitis koos tiimikaaslase Ernesta Globytėga Baltimaade kestussõidu meistrivõistluste viimase etapi ja ühes sellega meistritiitli nii absoluutarvestuses kui ka klassis A3000+T. Foto: Kibirkstis Fotodarius.lt

Viljandi autoringrajasõitja Mikk Maaten võitis koos leedulasest tiimikaaslase Ernesta Globytėga Baltimaade kestussõidu meistrivõistluste (BEC) viimase etapi ja ühes sellega meistritiitli nii absoluutarvestuses kui ka klassis A3000+T.

Eelmise nädala lõpul Pärnu auto24 ringil peetud sarja viimasele, neljandale etapile tuli kokku väga tugev võistlejate seltskond. Leedu võistkonda GSR Motorsport esindavad Maaten ja Globytė olid enne seda etappi punktitabelis küll teisel kohal, kuid etapi võit oleks neile andnud tiitli konkurentide tulemusest sõltumata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles