Suusatajad rullisid tartlaste sarja finišisse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa noorte suusatajate visadus "Eviko suverulli" sarjas andis neile kõrgeid kohti. Viimasel etapil oli omas klassis võidukas Andra Aavik (vasakul), kes teenis ka sarja üldvõidu klassis N-14. Teesi Tuul (keskel) oli viimasel etapil kolmas ja Liisa Marie Printsmann omas võistlusrühmas lõpuetapil viies.
Viljandimaa noorte suusatajate visadus "Eviko suverulli" sarjas andis neile kõrgeid kohti. Viimasel etapil oli omas klassis võidukas Andra Aavik (vasakul), kes teenis ka sarja üldvõidu klassis N-14. Teesi Tuul (keskel) oli viimasel etapil kolmas ja Liisa Marie Printsmann omas võistlusrühmas lõpuetapil viies. Foto: Urve Bergman

Läinud pühapäeval sai tõelises sügisilmas lõpplahenduse rullsuusatamise sari «Eviko suusarull 2018». Viljandimaale tõi võidurõõmu Andra Aavik, kes tuli viiest etapist neljal esimeseks ja ühel etapil teiseks ning teenis võidu ka sarja koondtabelis.

Viljandimaa suusatamis­treeneri Urve Bergmani õpilane oli omas võistlusklassis võidukas ka pühapäeval Tartus peetud võistlusel, kus lisaks rullsuusatamisele tuli osa distantsist joosta. N-14 klassis võidutsenud ­Aaviku edu viimasel etapil oli lähimate konkurentide ees enam kui kakskümmend sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles