Leedu edetabeli teine number tegi Viljandis kuldse duubli

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala grand prix’ naiste turniiri võitis suurte kogemustega mängija ja treener Kätlin Latt Tallinna Kalevi klubist.
Sakala grand prix’ naiste turniiri võitis suurte kogemustega mängija ja treener Kätlin Latt Tallinna Kalevi klubist. Foto: Elmo Riig

Läinud nädalavahetusel Viljandi spordihoones järjestikku peetud kahel rahvusvahelisel lauatenniseturniiril õnnestus täistabamus teha leedulasel Valdas Martinkusel: ta võitis nii Sakala grand prix’ turniiri kui Sakala karikasarja avaetapi.

Laupäeval 28. korda asetleidnud Sakala grand prix’ turniir oli osalejate poolest esinduslik: kaasa tegid paljud meie naaberriikide paremikku kuuluvad mehed. Osalejaid oli Leedust, Lätist, Soomest ja Eestist.

«Kahjuks ei olnud sel aastal Venemaa mängijaid,» tõdes Viljandi Sakala klubi juht Peeter Allikoja.

12 võistlusklassis mängis 129 lauatennisisti. Põhiklassid olid naisüksik- ja mees­üksikmäng. Meesüksikmängus oli tase eriti tugev: kohal olid Eesti edetabeli juht Aleksandr Smirnov, Soome edetabeli kolmas Toni Soine, Läti edetabeli teine Oļegs Kartuzovs ja Leedu edetabeli teine Valdas Martinkus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles