Teatri lava lugu ootab lõpplahendust

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaipkate, mida mööda Ugala suurde saali kõnnitakse, vahetati tänavuseks hooajaks teatri kulul välja. See, kas pöördlava garantiiremondi tegemiseks lahti lõhutud puitpõranda taastamise kulud võtab enda kanda lava ehitanud firma, on veel lahtine.
Vaipkate, mida mööda Ugala suurde saali kõnnitakse, vahetati tänavuseks hooajaks teatri kulul välja. See, kas pöördlava garantiiremondi tegemiseks lahti lõhutud puitpõranda taastamise kulud võtab enda kanda lava ehitanud firma, on veel lahtine. Foto: Marko Saarm

Riigi Kinnisvara aktsiaselts on seisukohal, et Ugala pöördlava garantiiremondi tegemiseks eemaldatud puitpõranda taastamise eest peaks maksma lava ehitanud Hollandi firma. Praegu oodatakse tollelt vastust.

Kui Sakala parandustöödest kuu aega tagasi kirjutas, ei öelnud Riigi Kinnisvara (RKAS) veel kindlas kõneviisis, kes kulud kannab. Asutuse kommunikatsioonijuht Mariliis Sepper sedastas, et aktsiaselts saab pöördlava ehitanud Hollandi ettevõttega Trekwerk läbirääkimisi pidada pärast seda, kui kõik tööd on tehtud ja tulemused hinnatud. Samas avaldas RKAS kommunikatsioonijuhi vahendusel juba juulis arvamust, et tõenäoliselt tasub taastamistööde eest Trekwerk, kuid märkis siiski, et enne peavad selguma põrandavahetuse tinginud vea täpsed põhjused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles