Hooaja parim esitus tõstis Tuleviku tabelis seitsmendaks

Alvar Loog
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond pakkus laupäeval kodupublikule suurepärase vaatemängu ning Tartu Tammeka alistamisega teenis ta väga väärtuslikud tabelipunktid.
Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond pakkus laupäeval kodupublikule suurepärase vaatemängu ning Tartu Tammeka alistamisega teenis ta väga väärtuslikud tabelipunktid. Foto: Marko Saarm

Septembris sensatsioonilisse hoogu sattunud Viljandi Tulevik on võtnud viimastest Eesti jalgpalli meistriliiga kohtumistest sisuliselt maksimumi. Pärast vahepealset neljakuulist võiduta seeriat sai meeskond neljast mängust koguni üheksa punkti 12 võimalikust.

Varasematele võitudele FC Kuressaare ning Tallinna Kalevi üle lisandus läinud laupäeval kodustaadionil tulemusega 3:2 lõppenud jõu­demonstratsioon Tartu Tammeka vastu. Ainuke kaotus septembrikuus on seni tulnud mängust tiitlipretendent Tallinna Levadiaga.

Tuleviku mängumootor, mille tõrgete üle sai juunikuus halisetud, näib sügise edenedes töötavat üha võimsamalt ja õlitatumalt. Tundub, et pärast peatreener Marko Kristali vallandamist avaringi lõpus tema asemel ametisse nimetatud Sander Posti käe all jõudis meeskond augustis lõpule hooaja ettevalmistusfaasiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles