Kesklinna kool mahutas kaks klassi kõrvalhoonesse, kuid internet ja siseaknad on veel puudu

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetaja Liina Mägi sõnul teevad praeguse olukorra keeruliseks internetiühenduse puudumine ja külma tuult läbi laskvad ühekordsed aknad.
Õpetaja Liina Mägi sõnul teevad praeguse olukorra keeruliseks internetiühenduse puudumine ja külma tuult läbi laskvad ühekordsed aknad. Foto: Marko Saarm

Kesklinna kooli kaks kolmandat klassi alustasid septembris õppimist väikeste maja kõrvalhoones, mis oli varem tühjana seisnud. Kolm nädalat pärast kooliaasta algust pole seal veel internetiühendust ning ühekordsete akende tõttu on ruumides jahe.

Viljandi linnavalitsuse otsusega võttis Kesklinna kool tavapärase kolme esimese klassi asemel vastu neli. Tekkinud ruumipuuduse mure lahendas kool sellega, et võttis kasutusse aastaid tühjana seisnud kahe klassiruumiga kõrvalhoone. Septembri algusest on seal õppinud IIId ja IIIe klass.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles