Palju uusi ideid toonud Priit Toobal jätab direktoriameti

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal asus Suure-Jaani kultuurimaja direktorina tööle tänavu märtsis. Oktoober jäi talle selles ametis viimaseks. Sakala lehelood puudutasid tema tegevust mitmel korral ja mõni neist lugudest sattus ka loetumate edetabelisse.
Priit Toobal asus Suure-Jaani kultuurimaja direktorina tööle tänavu märtsis. Oktoober jäi talle selles ametis viimaseks. Sakala lehelood puudutasid tema tegevust mitmel korral ja mõni neist lugudest sattus ka loetumate edetabelisse. Foto: Elmo Riig

Pool aastat Suure-Jaani kultuurimaja juhtinud Priit Toobal teatas esmaspäeva õhtul ühismeedias, et paneb selle koha oktoobrikuuga maha. Edaspidi lubab ta pühenduda Kildu ratsakeskuse ja külalistemaja arendamisele, mida nimetab oma elutööks.

Facebooki postitatud avalikus sissekandes märkis Toobal, et alustas Kildu ehitust koos äripartneriga, kuid praeguseks on temast saanud ainuomanik.

«Kildu projekt on mulle tähtis ehk tegelikult elutöö ja seda ei käivita üksi praeguse ameti kõrvalt,» tõdes ta. Teise põhjusena nimetas ekspoliitik oma tervist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles