Kadunud mehe otsingud jätkuvad täna

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui keegi märkab piirkonnas kirjeldusele vastavat meest või teab, kus Olev viibida võiks, palutakse sest teada anda numbril 112.
Kui keegi märkab piirkonnas kirjeldusele vastavat meest või teab, kus Olev viibida võiks, palutakse sest teada anda numbril 112. Foto: Politsei

Pühapäeval Viljandimaal Mulgi vallas oma kodust metsa läinud 79-aastase Olevi otsingud jätkuvad täna. Politsei teatel kaasati eile tema otsingutele jäljekoera, drooni ja lennusalga kopteri kõrval ka kümneid vabatahtlikke, ent meest paraku leida ei õnnestunud. Küll leiti paarisaja meetri kaugusel mehe kodust talle kuuluv kelk.

Politsei palub kaasabi, et leida 23. septembril Mulgi vallas oma kodust metsa läinud Olevit, kes pole seni koju naasnud.

Teada on, et Olev läks Mulgi vallas Metsakülas kodu lähistel olevasse metsa kõndima 23. septembril kella 17 ja 18 vahel. Tal võib seljas olla pikk beež mantel, ilmselt on mees paljajalu.

Mures lähedased võtsid politseiga ühendust 24. septembri ennelõunal ning politsei alustas kohe piirkonnas mehe otsinguid.

Kui keegi märkab piirkonnas kirjeldusele vastavat meest või teab, kus Olev viibida võiks, palutakse sest teada anda numbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles