Nelja aasta valitseja tõugati troonilt

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtete jalgpalliturniiri võitis Cleveroni meeskond.
Ettevõtete jalgpalliturniiri võitis Cleveroni meeskond. Foto: Marit Stepanova

Neli aastat järjest Viljandimaa ettevõtete ja asutuste jalgpalliturniiri võitnud Bed Factory Swedeni valitsemisaeg sai pühapäeval läbi, kui turniiri finaalis tuli vastu võtta kaotus Cleveronilt.

Männimäe servas sõbralike naabritena kõrvuti tegutsevate ettevõtete meeskonnad jõudsid finaali kaheksa võistkonna konkurentsis. Turniiri alguses jagati need kahte alagruppi. A-alagrupis mängisid ON24, Bed Factory Sweden, Viljandi Tulevikku Toetavate Väikeettevõtete Assotsiatsioon (VTTVA) ning Viljandi linnavalitsus. B-alagrupis madistasid Cleveron, Viljandi Aken ja Uks, Ugala teater ning Nuia PMT.

Kui A-alagrupis jagus võitja selgitamise põnevust viimase mänguni ning alagrupi võitis lõpuks Bed Factory Sweden, siis B-alagrupi läbis puhaste paberitega ehk kolme võiduga kolmest mängust Cleveron.

7.-8. koha mängus läksid kokku Viljandi linnavalitsus ja Ugala United. Võrdsete heitlusena kulgenud kohtumine ja kohtade jaotus otsustati 2:2 lõppenud normaalaja järel penaltiseeriaga, milles Ugala oli parem 2:0.

5.-6. koha jagasid VTTVA ning Viljandi Aken ja Uks. Alagrupis vaid viigipunktiga piirdunud Viljandi Aken ja Uks kohamängus enam midagi tagasi ei hoidnud ning alistas väikeettevõtjad 4:1.

Esimeses poolfinaalis läksid kokku Bed Factory Sweden ja Nuia PMT. Turniiril tänavu debüteerinud nuialased vandusid tiitlikaitsjale alla tulemusega 5:1. Teises poolfinaalis alistas Cleveroni võistkond ON24 esinduse skooriga 4:1.

Pronksimängus läksid seega kokku Nuia PMT ja ON24 ning debütantidena said pronksise karika pea kohale tõsta Nuia PMT mängijad. Kolmanda koha mängus võtsid nad kindla 3:1 võidu.

Finaal tõotas tulla elektriline ning seda ta ka oli. Karistuslöökide ja vigadega vürtsitatud ning väga tulises kohtumises läks Cleveron juba teisel minutil penaltist 1:0 ette ning edu enam käest ei andnudki. Lõpuvile kõlades olid skoorinumbrid koguni 4:0.

Turniiri korraldas Viljandi jalgpalliklubi Tulevik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles