Muudatuste tuules turniir ootab meeskondi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud aastal osales Viljandimaa korvpallimeistrivõistlustel kümme meeskonda ning finaali jõudsid neist Baltic Acro/Eesti Maavara (valges) ja Viljandi Vald. Ees ootavale turniirile on tiitlikaitsjana oodatud Toetajate nime taha varjunud Kolga-Jaani piirkonna esindus.
Läinud aastal osales Viljandimaa korvpallimeistrivõistlustel kümme meeskonda ning finaali jõudsid neist Baltic Acro/Eesti Maavara (valges) ja Viljandi Vald. Ees ootavale turniirile on tiitlikaitsjana oodatud Toetajate nime taha varjunud Kolga-Jaani piirkonna esindus. Foto: Marko Saarm

Korraldajad on välja kuulutanud Viljandimaa 2019. aasta korvpallimeistrivõistlustel osalejate kirjapanemise ning ühtlasi andnud teada mõnest muudatusest võrreldes eelmiste mõõduvõttudega.

Nagu märkis korraldusmeeskonna juht Valter Vaha, kes on meistrivõistlustel aastaid ka mängijana kaasa löönud, on muudatused võistlusjuhendisse sisse viidud eelkõige mullusel turniiril osalenute tagasisidet arvesse võttes.

Üks olulisemaid muudatusi puudutab Vaha sõnul turniiri kestust. Ta rääkis, et läinud aastal, kui turniir leidis aset kolme kuu vältel, kostis osalejate seast nurinat ajakava liigse pingelisuse üle. Nüüd alustatakse oktoobri lõpus ja finišisse plaanitakse jõuda aprillis. See tähendab võistkondadele hõredamat mängugraafikut, samas on ajakava sellest tulenevalt mõnevõrra jäigemalt paigas. Hõredam graafik ei tähenda aga väiksemat hulka kohtumisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles