Reportaaž ühisköögist: kalaseljanka ja maasikasmuuti sõidavad Midrimaalt Mesimummu ja Karlssonisse

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peakokk Larissa Korškova (vasakul) ja köögi juhataja Sirle Sillaots kallavad peenestatud lõhe seljankasse.
Peakokk Larissa Korškova (vasakul) ja köögi juhataja Sirle Sillaots kallavad peenestatud lõhe seljankasse. Foto: Marko Saarm

Poolteist kuud on Viljandi lasteaedadele toitu valmistanud kaks Baltic Restaurants Estonia ühiskööki Männimäe ja Midrimaa lasteaias. See, et lasteaedades enam omi kööke pole, on tekitanud lastevanemates vastakaid tundeid rahulolust protestini välja.

Eelmisel neljapäeval käisid Sakala reporter ja fotograaf kaemas, kuidas valmib Midrimaa lasteaia köögis lõuna Mesimummu ja Karlssoni lasteaia lastele.

Kui me kell 10 kohale jõuame, on kalapuljong keedetud ja peakokk Larissa Korškova peenestab lõhet, et viimne kui kalaluu kätte saada. Lõhe läheb kalaseljanka sisse. Lisaks sellele on potis pudistamise ootel tilaapia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles