Härra Noot, kes tunneb nooti

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimasel ajal tunneb Noot end pigem laulu- kui pillimehena, sest suurem jagu partiisid tuleb fonogrammilt.
Viimasel ajal tunneb Noot end pigem laulu- kui pillimehena, sest suurem jagu partiisid tuleb fonogrammilt. Foto: Aive Koplus

Pole vahet, kas soovite oma kodule varaste vastu moodsad lukud paigaldada või peate võtmete kaotamise järel ukse lahti muukima. Üsna suure tõenäosusega tuleb teile appi Marek Noot, kes teab keelekestest, sakkidest, riividest ja vedrudest kõike. Kuid see pole kõik. Ta käsitseb osavalt ka akordioniklahve ja -nuppe.

Marek Noot on elanud mitmes Viljandimaa nurgas. Kõik need paigad on jäänud linnamelust üsnagi kaugele põldude vahele ning lapsepõlve soundtrack’iks oli tüüpilisel maapoisil ikka traktoripõrin ja lehmade ammumine.

Maatööd pole Noot kunagi peljanud ning omad kohustused olid tal majapidamises juba põnnist peale. «Kasvatasime loomi ja talitasin sigu hoolega, isegi üks veise moodi asi oli mingi aeg,» meenutab ta muheldes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles