Linnapea kutsub Viljandi sünnipäevast osa saama  

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnapea Madis Timspon kutsub viljandlasi eeloleval nädalavahetusel osa saama kodulinna sünnipäeva üritustest.
Viljandi linnapea Madis Timspon kutsub viljandlasi eeloleval nädalavahetusel osa saama kodulinna sünnipäeva üritustest. Foto: Marko Saarm

Algaval nädalavahetusel tähistab Viljandi linn oma 735. sünnipäeva. Pidustused algavad täna raekojas ekskursioonidega ja kulmineeruvad pühapäeval pika laua peoga.

Täna kell 14 ja kell 16 teeb ajaloohuviline Heiki Raudla raekojas kaks ekskursiooni, millel tutvustab Viljandi esindushoone ajalugu ja sealt linna juhtinud inimesi.

Pühapäeval kell 11 algab Lutsu tänaval pidu pika laua taga, kuhu oodatakse inimesi oma piknikukorvidega, kuid kus saab ka kohapeal kehakinnitust soetada. Linn kostitab kohaletulnuid sünnipäevakoogiga. Plaate keerutavad kohalikud elanikud ja kell 14 astub linnakodanike ja külaliste ette ansambel Puuluup. Kõik need sündmused on tasuta.

Kogu sünnipäevanädalavahetuse kava näeb aadressil visitviljandi.ee/uudised.

Linnapea Madis Timpson kutsub kõiki Viljandi sünnipäevast osa saama. «735 on väärikas iga ja viljandlased peaksid uhked olema, et võivad ennast nii pika ajalooga linna kodanikeks nimetada. Sünnipäeva tähistamiseks on sündmusi igale maitsele ja kindlasti leiab igaüks endale midagi meelepärast. Eriti ootame kõiki linlasi ja külalisi pühapäevasele Lutsu tänava peole,» ütles linnapea pressiteenistuse vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles