Uuel nädalal läheb ilm jahedamaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuel nädalal läheb ilm jahedamaks.
Uuel nädalal läheb ilm jahedamaks. Foto: Marko Saarm

Ilmateenistuse prognoosi järgi püsib suvesoojus kindlasti selle nädala lõpuni, uuel nädalal läheb aga jahedamaks.

Pühapäeval on enamasti vahelduva pilvisusega ilm. Lääne-Eestis sajab hoovihma, võimalik on äike. Õhtu poole suureneb üksikute vihmahoogude võimalus, puhub lõunakaare tuul 2–7 meetrit sekundis ning sooja on oodata 18–23 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võimalik on äike. Õhtul võib sajuhooge olla laialdasemalt. Puhub lõunakaare tuul 2–7 meetrit sekundis ning sooja on oodata 19–24 kraadi.

Teisipäeval pilvisus tiheneb. Lääne- ja Kesk-Eestis sajab vihma, idapoolsetes maakondades on vaid üksikuid sajuhooge. Lõuna- ja kagutuul tugevneb 4–9 meetrini sekundis ning sooja on 11–16 kraadi. Teisipäeva päeval on enamasti pilves ilm. Vihmasadu liigub üle Eesti, õhtupoolikul lääne poolt alates pilved hõrenevad. Tuul pöördub kagust edelasse ja läände. Sooja on oodata 15–19 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles