Motokrossi järelkasv lõpetas karikasarja Toilas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi motokrossisõitja Romeo Pikand võitis kaheksast etapist koosnenud Eesti noorte karikasarja, ehkki viimasel etapil pidi ta kahe sõidu kokkuvõttes teise kohaga leppima.
Viljandi motokrossisõitja Romeo Pikand võitis kaheksast etapist koosnenud Eesti noorte karikasarja, ehkki viimasel etapil pidi ta kahe sõidu kokkuvõttes teise kohaga leppima. Foto: Marko Saarm

Tänavuse kaheksast etapist koosnenud Eesti noorte motokrossi karikasarja finaalvõistlus peeti Toila lähedal Pühajõe motokeskuses.

Sarja kokkuvõttes endale juba varem klassis 65 cc võidu taganud Viljandi vee- ja motospordiklubi noormees Romeo Pikand leppis viimasel etapil teise kohaga, sest kahest sõidust ühes jäi ta teiseks.

Esikoha sai temaga võrdselt punkte kogunud Richard Paat ning kolmas oli mõlemas sõidus end kolmandaks sõitnud Gregor Kuusk.

Teine Viljandi motoklubi liige Marten Raud sai Toila etapil klassis 55 cc kahe sõidu kokkuvõttes kolmanda koha ning kõige pisematel ratastel võidutses eelmainitute klubikaaslane Edvin Jürgen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles