Kert Varik tegi karjääri parima maailmameistrivõistluste hooaja

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Lauris Daiders lõpetasid maailmameistrivõistlused kokkuvõttes seitsmenda kohaga.
Kert Varik ja Lauris Daiders lõpetasid maailmameistrivõistlused kokkuvõttes seitsmenda kohaga. Foto: Wsp

Pühapäeval lõppesid Prantsusmaal Vesoulis külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistlused. Koos lätlase Lauris Daidersiga võistelnud viljandimaalane Kert Varik võitles viimastel etappidel käevigastusega, mis pärssis hoogu, kuid hooaja kokkuvõttes sai tandem siiski seitsmenda koha, mis on tunduvalt parem, kui Varik on eelmistel hooaegadel saavutanud.

Viimasel etapil lõpetasid Varik ja Daiders laupäeval oma kvalifikatsioonisõidu kuuendana ning pääsesid kindlalt finaali. Esimeses finaalsõidus pühapäeval tegid nad taas hea sõidu ja olid kümnendad. Teine sõit lõppes paraku juba esimeses kurvis, kus nad kukkusid.

Kahe sõidu kokkuvõttes ehk avasõidust saadud punktidega said Varik (pildil) ja Daiders 18. koha. Finaaletapi võitsid Julian Veldman ja Glenn Janssens eelmisel etapil tiitli pälvinud Marvin Vanluchene ja Ben van den Bogaarti ning Etienne Baxi ja Kaspars Stupelise ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles