Ajutises koolimajas on läbikäidavad klassid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna sel aastal ei saanud Paalalinna kooli rahvas majas käiva remondi tõttu aktust pidada tavapärases kohas, leiti hea lahendus tähistada 1. septembrit laululaval.
Kuna sel aastal ei saanud Paalalinna kooli rahvas majas käiva remondi tõttu aktust pidada tavapärases kohas, leiti hea lahendus tähistada 1. septembrit laululaval. Foto: Elmo Riig

Paalalinna kooli maja remondi tõttu kolisid õpilased selleks õppeaastaks Viljandi kesklinnas asuvasse ametite majja ja Kaare kooli ruumidesse. Enne, kui teadmiste tagaajamine pihta hakkas, oli eelmisel reedel mõlemas õppekohas uute oludega tutvumiseks lahtiste uste päev.

«Tundub väikesevõitu, aga saab hakkama selle aasta,» andis ametite majale oma hinnangu kuuenda klassi poiss Rauno Savolainen, kes istus koos venna Raneliga pärast ajutise koolimajaga tutvumist Vabaduse platsi äärsel trepimademel. «Korralik on,» jätkas vanem vend, kes alustas üheksandat klassi. «Selles mõttes, et terve maja võeti ära ja leidsime asemele teise maja, kuhu ära mahume.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles