Vaba mõte. Haige värk (1)

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Väre
Hans Väre Foto: Elmo Riig

Mõne aasta eest pidin minema Tartusse arsti juurde, sest Viljandis selle valdkonna tohtrid ei tööta. Perearst kirjutas saatekirja, broneerisin endale võimalikult varase aja, et terve tööpäev raisku ei läheks, ja vurasin autoga kohale.

Arst vaatas mu üle, kuulas kaebused ära ja käskis tulla tagasi proove andma – kohe neid võtta ei saanud. Leppisime uue aja kokku ja sõitsin mõne päeva pärast teist korda Tartusse. Et proovide laboris analüüsimine nõudis samuti natuke aega, pidin kolmandatki korda Tartusse sõitma, et arsti käest kuulda, mis mul viga on ja milliseid tablette peaksin neelama. Niisiis olin kulutanud ainuüksi selleks, et diagnoosi saamiseks arsti juurde ja tagasi sõita, kuus tundi ja hulga bensiini. Tagatipuks kirjutas doktor mulle välja füsioteraapiaseansid, mida tehti loomulikult ainult Tartus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles