Priit Toobali peod tõid talle koju kanepit ja pantvangi kahtluse (9)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EESTI,05MAY18 Talgud. «Teeme ära!». Talgulised Suure-Jaanis. Pildil Priit Toobal. ELMO RIIG/Sakala
EESTI,05MAY18 Talgud. «Teeme ära!». Talgulised Suure-Jaanis. Pildil Priit Toobal. ELMO RIIG/Sakala Foto: Elmo Riig / Sakala

Endine riigikogu liige ja praegune Suure-Jaani kultuurimaja direktor Priit Toobal kirjeldab oma Facebooki kontol tema kodus peetud pidusid, millesse mahtus nii külalise narkootikumide tarvitamist kui ka pantvangistamise kahtlust.

Teisipäeva õhtul postitas Priit Toobal oma Facebooki kontole pika avalduse, mis on mõeldud vastuseks esmaspäeval eetrisse mineva TV3 saatele Kuu-uurija, kus neist teemadest räägitakse. Neljapäeva ennelõunal kohtus Sakala ajakirjanik Viljandi lastepargis kahe noore Vastemõisa mehega, kes on Toobali loo teise poole esindajad ning paki Winstoni sigarettide ning apelsinimahla eest olid nad nõus avaldama samade sündmuste teise poole.

Miks aga Priit Toobal ja naaberküla mehed, keda teineteisega peale elukoha mitte midagi ei seo üleüldse aasta jooksul korduvalt Toobali kodutalus koos käisid, jääbki pisut segaseks. Toobal tunnistab oma avalduses, et nende kriminaalidega suhtlemine on olnud viga, kuid põhjust, miks ta aasta aega tagasi need noored mehed oma Facebooki sõpruskonda liitis ja siis sõnumitega külla meelitama hakkas, jääb segaseks.

Noored Vastemõisa mehed kinnitasid, et nemad teadsid Toobali juures peetavatest pidudest juba mõnda aega ning uudishimu viis nad ekspoliitiku koju. Meeste väitel üritas Toobal neid küll mitmel korral voodisse pikutama meelitada, kuid Sakalale väitsid nad, et pole kunagi Toobali meelitamistele ja kutsumistele järele andnud. „Mõtlesime, et kui tema soov oli meile välja teha, siis tehku. Olime nõus, et teeme grilli, joome, käime saunas, aga see on kõik,” rääkis Karl Kabanen.

Kommentaarid (9)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles