Varik ja Daiders tegid Šveitsi etapil 12. tulemuse  

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Lauris Daiders stardivad eeloleval nädalavahetusel Prantsusmaal, kus sõidetakse maailmameistrivõistluste viimane etapp.
Kert Varik ja Lauris Daiders stardivad eeloleval nädalavahetusel Prantsusmaal, kus sõidetakse maailmameistrivõistluste viimane etapp. Foto: Elmo Riig / Sakala

Läinud nädalavahetusel Šveitsis Roggenbrugi rajal sõidetud külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistluste eelviimasel etapil teenisid pikemat aega käevigastusega kimpus olev Kert Varik ja tema korvimees Lauris Daiders kahe sõidu kokkuvõttes 12. koha.

Meeskond Varik/Daiders lõpetas kvalifkatsioonisõidus oma grupis kümnendana. Avasõidus sai meeskond 13. koha ning teisest sõidust tuli sama koht ning kokkuvõttes kuulus meestele 12. koht. Etapi võitis belglane Marvin Vanluchene koos hollandlase Ben Van Den Bogaartiga, kes kindlustasid ka etapp enne hooaja lõppu endale maailmameistri tiitli.

Teiseks tulid prantslased Valentin Giraud ja Johnny Badair ning kolmandaks Hollandi/Belgia tiim Julian Veldman/Glenn Janssens.

Vanluchene/Van Den Bogaart võitsid tiitli ja neil on koos 469 punkti, nendele järgnevad Hollandi/Prantsusmaa meeskond Koen Hermans ja Nicolas Musset 401 punktiga ning hollandlane Etienne Baxx koos lätlase Kaspars Stupelisega 356 punktiga. Kert Varik ja Lauris Daiders hoiavad 280 punktiga kuuendat kohta.

Hooaja viimane maailmameistrivõistluste etapp sõidetakse eeloleval nädalavahetusel Prantsusmaal Vesoulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles