Tulevik jäi Paide vastu kuivale

Alvar Loog
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku väravasuul seisnud Karl-Romet Nõmm tõrjus kohtumises Paide Linnameeskonnaga ühe penalti, kuid kaotusest see viljandlasi ei päästnud.
Tuleviku väravasuul seisnud Karl-Romet Nõmm tõrjus kohtumises Paide Linnameeskonnaga ühe penalti, kuid kaotusest see viljandlasi ei päästnud. Foto: Marko Saarm

Laupäeval Viljandi linnastaadionil peetud Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga kohtumises kaotas Viljandi Tulevik enam kui 400 pealtvaataja ees 0:3 Paide Linnameeskonnale.

Meistriliiga kolmandas mänguringis seni võiduta olev amatööridest Tulevik oli ühe enam profimeeskonna nimetust vääriva, Paide vastu väljakul selge sooviga seda statistilist puudujääki parandada. Sander Posti juhendatav meeskond, kes on tänavu peaaegu kõik oma punktid (sealhulgas maikuus saavutatud viik Paide vastu) teeninud eelkõige kaitsest lähtuva mänguplaaniga, tuli seekord kohe avavile järel kogu koosseisuga kaevikutest välja ning lootis ohustada külaliste väravat suure tormijooksuga. Kõrgele tõstetud liinide ja viie ründemängijaga alustanud, õnnestus tal tekitada Paide värava all palju paanikat. Pall liikus avapoolaja alguses mitmel korral ohtlikult läbi trahvikasti, kuid pealelöögid olid kas ebatäpsed või jäid ebatäpse viimase söödu tõttu sootuks sooritamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles