Viljandlased said enim kuldmedaleid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alla 23-aastaste naiste võistlusklassis võttis viljandlanna Kärolyn Mäesaar (pildil) võidu paarisaeruliste kahepaatide konkurentsis koos Krete Koovitiga. Samuti tõi ta kuldmedali naiste ühepaadil.
Alla 23-aastaste naiste võistlusklassis võttis viljandlanna Kärolyn Mäesaar (pildil) võidu paarisaeruliste kahepaatide konkurentsis koos Krete Koovitiga. Samuti tõi ta kuldmedali naiste ühepaadil. Foto: Elmo Riig

Läinud nädalavahetusel Pärnus peetud Eesti noorte ja alla 23-aastaste vanuseklassi sõudmise meistrivõistlustel jagati välja 26 medalikomplekti ning kõige suurema kullanoosi said Viljandi sõude­klubi noored.

Meistrimedaleid jagati 2000 meetri distantsil. Vähem sõudsid vaid 13–14-aastased C-klassi sportlased. Nende võistlusmaa oli poole lühem.

Klubide arvestuses küll paremusjärjestust ei määratud, ent medalistatistika näitab, et võistluste edukaimaks klubiks tõusis Viljandi sõudeklubi, korrates seitsme kullaga oma 2008. ja 2014. aasta tulemust. Nii hõbe- kui ka pronksmedaleid toodi Viljandisse kolm. Narva spordikool Energia kordas mullust edu, saades viis kulda. Pärnu sõudeklubi andis mullusega võrreldes kaks meistritiitlit ära, kogudes samuti viis kulda. Lisaks narvalastele võib rahule jääda Tartu, sest neli meistrikulda on selle linna sportlaste viimase kümne aasta suurim saak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles