Võrkpallitreeneri koht on spordikoolis veel vaba

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VIljandi spordikool otsis suve hakul kolme treenerit. Nüüdseks on juhendajamure leevendust saanud. Jätkuvad veel vaid võrkpallitreeneri otsingud.
VIljandi spordikool otsis suve hakul kolme treenerit. Nüüdseks on juhendajamure leevendust saanud. Jätkuvad veel vaid võrkpallitreeneri otsingud. Foto: Margus Ansu

Viljandi spordikool hakkas suve esimesel poolel otsima kolme treenerit. Praeguseks on kõigi ametikohtade täitjad põhimõtteliselt leitud, kuid võrkpallitreenerit otsitakse veel hoolega edasi.

«Osalise tööajaga judo- ja korvpallitreenerina jätkavad samad inimesed, kes olid ametis eelmisel aastal,» lausus spordikooli direktor Andres Kallavus ning selgitas, et kuna neil treeneritel olid kutsepaberid aegunud, pidi kool nende oskustest hoolimata konkursi välja kuulutama.

Judo ja korvpalliga Kallavuse sõnul aga õigupoolest suuremat muret polnudki. Kõige rohkem oli tarvis inimest väikeste poiste võrkpallitreeneri kohale. See ametikoht pole paraku täidetud saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles