Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Volikogu liige langes Pärnus jultunud varguse ohvriks (6)

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavolikogu liige Kris Süld langes öösel jõhkra varguse ohvriks.
Linnavolikogu liige Kris Süld langes öösel jõhkra varguse ohvriks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Läinud öösel varastati Pärnusse tähtpäeva pidama läinud Viljandi linnavolikogu liikmelt Kris Süllalt ja tema lähedastelt tuhandete eurode väärtuses vara.

Süld teatas juhtunust Facebookis ning lausus Sakala ajakirjanikule, et veetis Pärnus Karusselli tänaval ühe öö.

«Tähistasime peredega elukaaslase sünnipäeva. Hommikul ärkasime enne kella seitset, et minna bussile ja Riiga sõita, kui me selle avastasime,» kirjeldas Süld.

Vargad viisid kaasa neli hinnalist sülearvutit: kaks MacBooki (Air ja Pro) ja kaks Lenovot  (X430 ja T240). Samuti langes nende saagiks kas kõvaketast: hõbedane Seagate Backup ja valge Western Digital HDD.

«Kaamerad ja autovõtmed – kõik muu oli alles. Arvutid, raha ja kuld läinud, ja lisaks mu lühikesed püksid,» kõneles Süld ja ütles, et politsei hindas kahju suuruseks 8000 eurot.

Kuriteo ohvrid on teinud politseile avalduse. Süld rääkis, et tema lähedased läksid politseisse tunnistusi andma, ent tema sõitis hommikul Itaaliasse puhkama.

Süld ei osanud öelda, kuidas vargad olid magamise ajal nende ööbimiskohta sisenenud. «Magasime korrus kõrgemal ju ka. Ei saa olla kindel, et uks oli lukus. Ma ei oska suurt miskit öelda. Vastik on,» lausus ta.

Nagu Süld nentis, on tema puhkusereisi algus nüüd kindlasti natuke keerulisem, ent ta loodab Pärnu politsei heale tööle.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles