Viljandi Metall teenis raske võidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Võrkpallinaiskond Viljandi Metall sai laupäeval Kohilas peetud Eesti ja Soome naiste võrkpalli ühisliigas kolmanda võidu, kui alistas tasavägiselt kulgenud kohtumises koduse konkurendi Viimsi SPA.


Viljandlannad jäid kohtumises küll 0:2 kaotusseisu, kui olid saanud võõrustajatelt avagemisi 25:21 ja 25:16 lüüa, ent võitsid kolm järgmist 25:20, 25:22 ja 16:14.

Kohtumise resultatiivseim mängija oli tänavu Viimsi võistkonda kuuluv Viljandist pärit nurgaründaja Maarja Kerner, kelle kontole kogunes 28 statistilist punkti. Võitjate poolelt olid resultatiivsemad Anu Ennok ja Mari-Liis Graumann vastavalt 20 ja 23 punktiga.

Eeloleval nädalavahetusel astub Viljandi Metall esimest korda kodupubliku ette, kui laupäeval kell 17 võõrustab ta Viljandi spordihoones Hämeenlinna PK naiskonda ning pühapäeval kell 15 Orivesi Ponnistust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles