Tehniline rike pani passilaua kinni

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehnilise rikke tõttu teisipäeva hommikul Viljandi politseimaja passilauast isikut tõendavaid dokumente taotleda ega kätte ei saa.
Tehnilise rikke tõttu teisipäeva hommikul Viljandi politseimaja passilauast isikut tõendavaid dokumente taotleda ega kätte ei saa. Foto: Eero Vabamaegi /

Viljandi politseijaoskond andis teisipäeva hommikul teada, et Viljandi passilaud on teadmata ajaks suletud.

«Paraku on tehnika meid taas alt vedanud, kuid tehnikud on probleemi puremas ning loodame peagi teeninduse avada,» seisab politseijaoskonna Facebooki lehel avaldatud postituses. «Jagame infot kohe, kui probleem kõrvaldatakse.»

Kell 10.30 informeeris politsei pressiesindaja Ragne Keisk, et Viljandi passilaua avamist takistanud tehniline rike on kõrvaldatud ja teenindajad ootavad taas kliente.

Viljandi politsei palub tekkinud ebameeldivuste pärast vabandust.

Passilauast saadeti kliente tagasi ka läinud neljapäeval, mil Pargi tänaval käivate teehitustööde tõttu kaevati läbi elektrikaabel, mis politseijaoskonnale ja maanteeameti Viljandi teenindusbüroole voolu andis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles