Lapsevanemad hakkasid linnajuhtide plaanile vastu

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valuoja kooli hoone ootab tühjana ümberehitust. 600 kavandatava riigigümnaasiumi õpilast järgmisel sügisel tema seinte vahele veel ei pääse.
Valuoja kooli hoone ootab tühjana ümberehitust. 600 kavandatava riigigümnaasiumi õpilast järgmisel sügisel tema seinte vahele veel ei pääse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Poolsada Viljandi maagümnaasiumi lapsevanemat tegi linnajuhtidele ühispöördumise, paludes, et nende järeltulijad saaksid kooli lõpetada praeguses hoones ega peaks tuleval sügisel kolima loodava riigigümnaasiumi asendusruumidesse.

Maagümnaasiumi üheteistkümnendate klasside õpilaste vanemad kirjutavad pöördumises, et oma majata haridusasutuse käimapanek avaldab selleks ajaks abituriendiseisusesse tõusnud õppuritele negatiivset mõju. Tuttavast koolist asendusruumidesse kolimine, uue õppekava kasutuselevõtt ning uued õpetajad tekitaksid nende meelest palju lisapingeid, need aga mõjutavad laste eksamitulemusi ja pärsivad konkurentsivõimet kõrgkooli kandideerimisel.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles