Meistritiitlit jahtinud Viljandi vibusportlased olid külalislahked

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Puiatu vibukeskuses toimunud vibuspordi Eesti meistrivõistlustel näitasid siitkandi sportlased võistkondlikult medaliväärilisi tulemusi, kuid individuaalse meistritiitli heitluses olid külalislahked. 

Eilsel võistluspäeval sai Viljandi meeskond sportvibu laskmises hõbeda ja sama korralikku tulemust näitas ka naiskond. Samuti pälvisid medaliväärilisi tulemusi siitkandi vaistuvibu laskjad. Meestest võidutses Vana-Võidu vibuklubist Jaan Rösler ja tema klubikaaslane Rita Pael tuli naistest pronksile.

Ilus algus 
Segatiimide arvestuses võtsid Vana-Võidu vibuklubi liikmed Martin Rist ja Laura Nurmsalu täna kulla ja püstitasid ka uue Eesti rekordi. Pärastlõunal hakkasid mõlemad võistlema individuaalse meistritiitli nimel. «Meile ei olnud see üldse nii ilus ega uhke, aga eks peab külalislahke ka olema,» lausus Viljandi spordikooli vibutreener ja võistluste korraldaja Aune Varik. Finaalis kullamatšis tuli Laura Nurmsalul alla vanduda Triinu Lilienthalile. Mõlemad lasid esiti võrdse tulemuse 5:5 ja siis mindi lisanoole peale, millega Järvakandi vibuklubi sportlane Lilienthal võttis kulla. Nurmsalu lisanool tabas numbrilaual kuut, kuid vastane sai üheksa silma. «Aga vähemalt oleme saanud sellest neljandast kohast üle, mis meid eelmisel aastal kummitas,» tunnistas treener ka hõbemedali väärtust ja rääkis, et Nurmsalu eelring oli tõesti väga uhke. Ta lasi hooaja tippmargi ja läks edasi liidrina. «Lootused olid kõrged, kuid läks nii.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles