Pärnust tulnud väravavaht hindab viljandlaste professionaalsust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvisel mängijate üleminekuperioodil Tulevikuga liitunud Andreas Kallaste tegi läinud reedel Viljandi esindusvõistkonna eest esimese kohtumise, seda just oma seniste võistkonnakaaslaste vastu Pärnu JK Vaprusest.
Suvisel mängijate üleminekuperioodil Tulevikuga liitunud Andreas Kallaste tegi läinud reedel Viljandi esindusvõistkonna eest esimese kohtumise, seda just oma seniste võistkonnakaaslaste vastu Pärnu JK Vaprusest. Foto: Marko Saarm

Kahes lõigus on parandatud nimeviga. Artiklik autor Madis Luik palub vabandust.

Läinud Reedel Tuleviku vormis esimese Premium-liiga mängu teinud Vändra jalgpalliklubi kasvandik ning endine Pärnu Vapruse mängumees Andreas Kallaste tõdes, et ilmselgelt ei rahuldanud viigitulemus teda ega meeskonda, aga oma selle hooaja esimese kõrgliiga mänguga jäi sportlane ise päris rahule.

Sümboolne oli, et Andreas Kallaste tegi debüüdi Premium-liigas Tuleviku eest just oma endiste võistkonnakaaslaste vastu, ent enda sõnul polnud tal selles suhtes pingeid ega ka eeliseid. «Sellist juttu meil treeneriga polnud, et Pärnu mängijad on mulle tuttavad ja see oleks mulle väravas teatud eeliseid andud. Pigem pidin end Tuleviku treeneritele tõestama ja seda ma siis tegingi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles