Vargad käisid majas pererahva und häirimata  

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseisõiduk. Pilt on illustratiivne.
Politseisõiduk. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Viljandi politseijaoskond on oma sotsiaalmeedia lehele postitatud taete, millest selgub, et esmaspäeval käisid ühes Viljandi valla elamus öö varjus vargad. Juhtumi teeb eriti ebameeldivaks asjaolu, et samal ajal magas pererahvas kõrvaltoas rahulikku und.

«Eile saabus politseile teade Viljandi vallast, et öösel on majas käinud kutsumata külalised ning kaasa viinud erinevat vara. Õudusjudinaid tekitab teadmine, et võõrad tulid tuppa avatud aknast, samal ajal kui pererahvas teises toas magas,» seisab Viljandi politseijaoskonna Facebooki kontole tehtud postituses.

Samuti on seal kirjas, et ikka jälle tekib olukordi, kus liialt loodetakse kaaskodanike aususele ja lugupidamisele, paraku juhtub aeg-ajalt ka vastupidiseid näited.

«Vargusjuhtumite parimaks ennetusvahendiks on uudishimulikud naabrid. Tugevad suhtlussidemed ja kogukonna ühtehoidmine raskendavad kurikaeltel oma plaanide elluviimist,» on kirjas postituses. Samuti julgustab politsei kodanikke kahtlasi isikuid, sõidukeid või tegevust oma kodukohas märgates oma tähelepanekuid edastama korrakaitsjatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles