Kohalikud jäid võiduta, ent jõudsid finaali

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Saara Orav ja tema horvaadist treener Jurica Udovicic osalesid mõlemad nädalavahetusel peetud Viljandi tenniseturniiril. Saara Orav jõudis finaali üksikmängus ning tema treener koos kolleeg Priit Pihliga paarismängus.
Viljandlanna Saara Orav ja tema horvaadist treener Jurica Udovicic osalesid mõlemad nädalavahetusel peetud Viljandi tenniseturniiril. Saara Orav jõudis finaali üksikmängus ning tema treener koos kolleeg Priit Pihliga paarismängus. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Reedest pühapäevani Viljandi tenniseväljakutel mängitud Eesti grand prix sarja kuuluval «Viljandi Open» turniiril võidutsesid Alan Braschinsky ja Ksenia Tarasova, meespaarismängus teenisid võidu Alan Braschinsky ja Oskar Lusti.

Meeste üksimängu alustas kakskümmend mängijat. Finaalis oli viienda asetusega alustanud Braschinsky vastamisi teise paigutuse saanud Roland Kiiliga. Tartust pärit Braschinsky alistas tallinlasest konkurendi kahes setis tulemusega 6:4.

Viljandi klubi meestest jõudis üksikmängus kõige kaugemale tennisetreener Priit Pihl, pidama jäi ta poolfinaalis, kui pidi hilisemalt võitjalt vastu võtma 6:3 ja 6:1 kaotuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles