Abjaku külas teelt välja sõitnud autos hukkus Ukraina kodanik

Kristi Tirmaste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul kaotas juht Abjaku külas auto üle kontrolli, kui see lauges paremkurvis sõiduvööndist välja kaldus. Auto paiskus teelt välja kraavi ja rullus üle katuse.
Eile hommikul kaotas juht Abjaku külas auto üle kontrolli, kui see lauges paremkurvis sõiduvööndist välja kaldus. Auto paiskus teelt välja kraavi ja rullus üle katuse. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Eile hommikul hukkus Viljandimaal Mulgi vallas Abjaku külas õnnetusse sattunud autos kaassõitjana viibinud naine. See õnnetus viis Eesti tänavuse liiklussurmade arvu 50-ni.

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virgi sõnul sai häirekeskus eile kella 8.10 ajal teate liiklusõnnetusest Abjaku külas piiriäärsel alal. Esialgsetel andmetel sõitis Toyota Hiluxi juhtiv 28-aastane mees oma kaaslastega Penuja küla poolt Abja-Paluoja suunas, et minna tööle läheduses asuvasse lauta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles