Tenniseväljakul lõksuvad täna käärid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna pidulikult avatavatel Viljandi tennisväljakutel algas eile Eesti <em>grand prix</em>’ sarja kuuluv tenniseturniir «Viljandi Open», mis kestab pühapäevani.
Täna pidulikult avatavatel Viljandi tennisväljakutel algas eile Eesti <em>grand prix</em>’ sarja kuuluv tenniseturniir «Viljandi Open», mis kestab pühapäevani. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Täna õhtul lõksutavad asjamehed tenniseväljakutel kolme paari kääre. Viljandi järveäärne tennisekompleks on saanud särava ilme ja moodsa sisu ning õhtul ootavad haldajad abilisi ja toetajaid, et see pidulikult avada.

Viljandi tennisekeskuse juhid Mark Orav ja Ott Ahonen tunnistavad, et pisitöid jagub veel mõneks ajaks ning keskuse eluolu ja reeglid vajavad väljakujunemisaega, kuid väljakud on olnud juba enam kui kuu mängijate käsutuses ning saanud vaid kiidusõnu.

Tänapäevase tehnoloogiaga tehisliivaväljakud on Ahoneni sõnul suurepärased ning süsteem töötab. Miks ei peakski – samasuguseid platse rajatakse tänapäeval kõikjal ning Viljandi meestel on seda sorti kattega kogemusi enda rajatud ja hallatavast Tabasalu keskusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles