Pooleteise käega sõitja on tempos tagasi andnud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Lauris Daiders hoiavad enne kaht viimast maailmameistrivõistluste etappi sarjas viiendat positsiooni. Pilt on tehtud tänavu mais Ainja motokrossirajal.
Kert Varik ja Lauris Daiders hoiavad enne kaht viimast maailmameistrivõistluste etappi sarjas viiendat positsiooni. Pilt on tehtud tänavu mais Ainja motokrossirajal. Foto: Elmo Riig

Motokrossi külgkorviga rataste maailmasarjas osaleva Mulgi valla mehe Kert Variku ja tema lätlasest korvimehe Lauris Daidersi hästi alanud hooaeg on saanud korraliku tagasilöögi. Variku käetrauma tõttu jäetakse ära Eesti ja Läti meistrivõistluste sõidud, maailmasarja kaks järelejäänud osavõistlust loodavad nad siiski ära sõita.

Kert Variku selgitust mööda segab suurepäraselt alanud maailmameistrivõistluste hooaja edukat jätku purunenud sõrmekõõlus ja valu valmistav ranne. «Lödinäpul pjedestaalile asja pole,» teatas Varik tõsisest traumast kõneldes naljatamisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles