Tulevik teenis võidumaitselise viigi

Alvar Loog
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik viigistas läinud reedel koduväljakul peetud kohtumises Tallinna JK Kaleviga.
Viljandi Tulevik viigistas läinud reedel koduväljakul peetud kohtumises Tallinna JK Kaleviga. Foto: Marko Saarm

Hoolimata täies hoos olnud folgifestivalist ning enam kui kolmekümnekraadisest kuumusest – või just nende tõttu? – kogunes läinud reedel Viljandi linnastaadionile enam kui kuussada pealtvaatajat, et elada kaasa Tuleviku tänavuse meistriliiga hooaja teise poole esimesele kodumängule, milles meeskond võitles telekaamerate ees lähirivaali Tallinna Kalevi vastu välja võidumaitselise viigi.

Kevadringides peetud omavahelistes kohtumistes kaitsetaktika ja õnne abil Kalevi vastu kaks võitu võtnud Tulevik läks seekordses mängus võidu järele ründava formatsiooniga. Pall liikus liinide vahel loogiliselt ja kiiresti edurivisse, kuid mitu mõtestatult väljamängitud väravavõimalust kahjuks tabloole ei jõudnud. Seal, kus pidanuks pigem peale lööma, läksid Viljandi pallurid otsima viimast täpset söötu. Seal, kus pidanuks kindlasti söötma, mindi lootusetult positsioonilt löögile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles