Galerii. Viljandi jalgpallurid viigistasid pealinlastega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel Viljandi linnastaadionile kogunenud klubijalgpalli ajaloo rekordiline publiku hulk ehk 633 inimest ei pidanud pettuma. Tallinna Kalevi vastu kiirelt 0:2 kaotusseisu jäänud kodumeeskond võitles printsipiaalses lahingus välja väärtusliku viigipunkti lõppseisuga 2:2.

Nagu vahendas Tuleviku meediamees Marek Tiits, leidsid kohtumist särtsakalt alustanud Viljandi pallurid end juba 22. minutiks raskest seisust, kui kahest kaitseeksimusest 0:2 taha jäädi. Esmalt skooris Kevin Rääbis 11. minutil paarilt meetrilt, kui kaitseliini ja väravasuul seisnud Karl-Romet Nõmme kommunikatsioonihäire järel vabalt löögile pääses. 22. minutil jäi trahvikastis vabaks Roman Sobtšenko, kes pärast valesöötu antud tsenderdusele sai pea segamatult vahele panna.

Tiits märkis, et Tulevik ei andnud alla, vaid võitles edasi. Paar minutit hiljem andis Martin Allik ideaalse söödu Kalevi kaitseliini selja taha, kus oli ootel Kristen Kähr, kes ei eksinud ja vähendas kaotusseisu enesekindla löögiga minimaalseks. Mitu head võimalust langes Kristjan Kasele, kuid realiseerimine vedas alt. Karl-Romet Nõmm tegi väravasuul head tööd ja luhtas mitu kalevlaste lubavat rünnakut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles