Viljandis leiutatud kodune pakikapp aitab kullerit vältida

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveronis leiutatud pakikapp annab võimaluse koju tellida ka toidukraami, sest seal on selle tarbeks termokapp. Paraku pole Viljandis veel ühtegi kauplust, kes sellist teenust pakuks.
Cleveronis leiutatud pakikapp annab võimaluse koju tellida ka toidukraami, sest seal on selle tarbeks termokapp. Paraku pole Viljandis veel ühtegi kauplust, kes sellist teenust pakuks. Foto: Cleveron

Cleveroni juhataja Arno Kütt on üks neist inimestest, kelle kodumaja ees seisab tema enda ettevõttes väljamõeldud pakikapp, millesse postiljon saab panna kirjad ning kuller paki ja kui Viljandis pakuks mõni kauplus sellist võimalust, ka toidukraami.

Kodupakiautomaat CleverPod on leiutis, mis ettevõtte arvutites ja ruumides sündis juba mõnda aega tagasi, aga nüüd hakkab ta seda Tallinnas ja Viljandis katsetama. Kolmapäeval teatas Omniva, et asub kodust pakikappi proovima Viljandis. Juba kuu aega on käinud katsetused Tallinnas ja selle ümbruses ning seal toovad Coopi ja Selveri kullerid pakikapi termokasti veebipoest ostetud toidukraami.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles