Tuleviku mängumees võitis võõrsilmängul väärt auhinna

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnneliku käega jalgpallur Tanel Lang teenis Tallinnas omadele kaasa elades kaks pääset 15. augustil asetleidvale UEFA superkarikafinaalile.
Õnneliku käega jalgpallur Tanel Lang teenis Tallinnas omadele kaasa elades kaks pääset 15. augustil asetleidvale UEFA superkarikafinaalile. Foto: Jana Pipar / Eesti Jalgpalli Liit

Reedel Tallinnas A. Le Coq Arenal aset leidnud Premium-liiga 19. vooru kohtumises Tallinna FC Flora ja Viljandi Tuleviku vahel ei jooksnud Viljandi mängumees Tanel Lang küll murule ja vaatas omade 0:4 kaotusega lõppenud mängu tribüünilt, ent viis koju mängu publikule välja pandud peaauhinna, kaks pääset 15. augustil pealinnas asetleidvale UEFA superkarikafinaalile, kus lähevad vastamisi vutimaailma absoluutsed hiiud Real Madrid ja Atletico Madrid.

Eesti jalgpalli liidu korraldusel leiab sel ja tuleval nädalal kõigi kõrgliiga klubide kodumängu eel aset UEFA superkarikafinaali tutvustav üritus, millel avaneb Eesti inimestel harukordne võimalus näha kolme Euroopa klubijalgpalli tähtsamat karikat: Meistrite liiga, Euroopa liiga ning UEFA superkarikafinaali trofeesid. Kuldkopsikute väljanäitusega kaasneb igas linnas suuremat sorti melu: mängitakse muusikat, saab end proovile panna jalgpalli tehnikarajal ning vutigolfis, mängida konsoolimänge ja muud. Igale festivalile järgneva kodumängu lõpus loosib alaliit mängu pealtvaatajate vahel välja kaks pääset finaalmängule. Nõudlus nende järele on suur, sest 15 000 piletile pretendeeris 150 000 vutihaiget kogu maailmast. Viljandi inimestele on teadaolevalt seni jagunud vaid paar pääset.

Tuleviku mullune mängumootor Tanel Lang, kes alles mõned nädalad tagasi ajateenistusest naasis, on sestpeale koduklubiga tugevalt trenni vihtunud ning peatreener Sander Posti kinnitusel mänguvalmis. Üleeilsel kohtumisel Langi meeskonna nimekirjas aga polnud, sest ta oli palunud peatreenerilt luba puhkusereisiks ning selle ka saanud. Mängupäeval reisilt naasnud, otsustas ta minna rahvusstaadionile oma võitluskaaslasi toetama ning astus läbi ka superkarika festivalilt, kus täitis loosikupongi. Mängu lõpuvile järel jättis õnnejumal kohalikud fännid pika ninaga ning naeratas just Viljandi mehele. Nii ootab meie vutiässa 15. augustil ees ainulaadne ning Eestis tõenäoliselt esimeseks ja viimaseks jääv jalgpallielamus.

Viljandisse jõuab karikaringreis eelseisval reedel, 27. juulil ning festivaliala avatakse linnastaadionil kell 17.30. Festivalile järgneb Tuleviku ja Tallinna Kalevi kohtumine, mille avavile antakse kell 19.30, ning lisaks kullahinnas finaalipiletitele loosib klubi toetaja LX Motors kohtumise poolajapausil välja tangitud paagiga uue auto kasutusõiguse terveks nädalaks. Tuleviku klubi on lisanud loosipotti kaks Weekendi festivali passi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles