Oktoober on hea õpetaja kuu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oktoobris tähistatavast «Hea õpetaja kuust» võtab sel aastal osa rekordarv Eesti koole ja lasteaedu.

Kolmapäeval oli teada, et selles ettevõtmises osaleb 321 kooli, millest 22 asub Viljandimaal.

«Hea õpetaja kuu» eesmärk on väärtustada pedagoogide tööd, öelda neile aitäh ja mõelda, millest lähtudes peame üht õpetajat heaks. Kuu on jagatud neljaks teemanädalaks, mil saavad kokku õpetajad, õpilased ja lapsevanemad.

Kampaaniaga liitunud koolides on sel ajal pedagoogidele tänusõnade jagamiseks üleval postkastid sildiga «Kiida õpetajat!». Samuti on võimalik saata neile elektrooniline tänukaart.

Peale õpetajate päeva tähistamise korraldatakse sel kuul pedagoogidele tänuüritusi. Paljudes koolides kutsutakse tunde andma lapsevanemad, peetakse lahtiste uste päevad ning antakse loenguid nii õpetajatele kui õpilaste isadele ja emadele.

«Hea õpetaja kuu» tegemistega saab end kursis hoida internetilehekülje www.opetajakuu.ee vahendusel. Ettevõtmist koordineerib sihtasutus Archimedes koostöös suuremate kõrgkoolide ja erialaliitudega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles