Tulevik võttis kaotuse väärikalt vastu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik koatas võõrsil FC Florale.
Tulevik koatas võõrsil FC Florale. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond jätkas pärast suvepuhkust Premium-liiga hooaega reedel Tallinnas kohtumisega FC Floraga. Võitluslikult alustanud viljandlased murdusid vastase surve all teisel poolajal ning kohtumine lõppes neile 0:4 kaotusega.

Oodatult kontrollis A. Le Coq Arenal peetud kohtumist võõrustajameeskond FC Flora, ent Tulevik üritas palli vallata ning leidis avapoolajal ka mõned head võimalused pealinlaste värava all. FC Flora mõõdukas surve andis tulemust kohtumise 29. mänguminutil, kui nurgalöögist suunas Mihkel Ainsalu palli Tuleviku väravasse.

Nagu ütles Viljandi meeskonna peatreener Sander Post pärast kohtumist rahvusringhäälingule antud usutluses, pani FC Flora teisel poolajal oma kiire mängu käima ning viljandlaste elu muutus raskeks. «Kui Flora oma mängu käima saab. on kõigil raske,» tõdes Post teleintervjuus.

FC Flora tõstis teisel poolajal mängutempot ja pressingut. 49. mänguminutil lõi oma teise värava viljandlaste väravasse Mihkel Ainsalu, üheksa minutit hiljem lõpetas floralaste ilusa kombinatsiooni Frank Liivak ning mängu lõppseisuks jäänud 4:0 tulemus sätiti tabloole 67. mänguminutil Maksim Gussevi tabamuse järel.

Viljandi meeskond jätkab Premium-liigat endiselt üheksandal kohal. Järgmise kohtumise peavad viljandlased eeloleval reedel kodulinnas, kui kell 19.30 algavas mängus on Tuleviku vastane Tallinna JK Kalev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles