Saara Orav ja Katriin Saar võitsid Pärnus paarismängu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Orav (vasakul) ja Katriin Saar jõudsid Pärnus peetaval tenniseturniiril paarismängu finaali.
Saara Orav (vasakul) ja Katriin Saar jõudsid Pärnus peetaval tenniseturniiril paarismängu finaali. Foto: Tenniseliit

Esmaspäeval Pärnus alanud 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiri "Merko Estonian Open" naiste paarismängus alsitasid eesti tenniseneiud Katriin Saar ja Saara Orav paarismängu finaalis Venemaa paari Adelina Baravi ja Elina Vihrjanova 6:4, 6:2. 

Neljapäeval naiste ülimalt tasavägises ja põnevas poolfinaalis kaotasid Orav/Saar 2:6 avaseti ja olid ka teises 2:5 kaotusseisus, kuid publiku toel suutsid mõõnast väljuda ja mängu tagasi tulla. Pingeline teine sett lõppes kiires lõppmängus, mille Eesti tüdrukud võitsid 8:6. Otsustavat setti (kiire lõppmäng 10-ni) alustasid Saar ja Orav paremini, kuid vastased kogusid end ja lõpp kujunes erutavaks. 10:8 võit tähendas eestlastele jõudmist finaali.

Saara Orav ja Katriin Saar jõudsid poolfinaali pärast Läti esindajate Margarita Ignatjeva ja Stefanija Polischuki 6/0 ja 6/1 alistamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles