Lõikusest kosuv Algo Kärp treenib Austria mägedes

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi suusaklubi liige Algo Kärp on juba poolteist nädalat koos Eesti murdmaakoondisega Alpi mäestikus treeninguid teinud ning ütles, et teine pool treeninglaagrist seisab veel ees.

«Praegu käib tõsine treening, et valmistuda eelseisvaks hooajaks,» kõneles ta.

Kevadel põlvelõikuse läbi teinud sportlane räägib, et on raskest operatsioonist kenasti taastunud. Plaanipäraselt on sujunud ka suvine üldfüüsiline treeningutsükkel. «Ei saa öelda, et olen lõikusest päris paranenud, aga saan juba korralikult harjutada,» rääkis suusataja.

Austrias, Eesti koondislastele juba tuttavas ja harjumuspärases laagripaigas Ramsaus on sportlaste elupaigas soe sügisilm. «Jooksutreeningud vahelduvad suusatamisega, üleval mägedes saab päris kenasti lumel sõita,» andis Algo Kärp telefonitsi teada.

Suusataja jutu järgi pole hooaja alguseni jäänud enam kuigi palju aega. «Kohe esimesel võistlusel tuleb end tõestada, et tagada õigus osaleda maailmakarikasarjas,» ütles ta.
Nagu ikka, algab suusatajate hooaeg Soomes esimese lume võistlusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles