Värsked õpetajad kuulsid tervitussõnu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast vastuvõtu pidulikku osa jäädvustati 16 uut õpetajat ja kaheksa koolijuhti ühisele fotole.
Pärast vastuvõtu pidulikku osa jäädvustati 16 uut õpetajat ja kaheksa koolijuhti ühisele fotole. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval said Viljandimaa juhtidelt käepigistuse 16 kvalifitseeritud õpetajat, kes asusid esimest korda tööle maakonna koolides ja lasteaedades.

Peale nende said Viljandi maavanemalt Lembit Kruuselt ja omavalitsuste liidu esimehelt Ene Saarelt lilleõie kaheksa koolijuhti, kellele oli tänavune 1. september praeguses ametis esimene.

«Me kõik kujundame tänast noort inimest, kogu Viljandimaad. Seda kas siis midagi tehes või tegemata jättes, midagi öeldes või ütlemata jättes,» lausus oma kõnes pedagoogidele Lembit Kruuse. «Soovin teile loovust ja algatusvõimet. Tehke mida tahes ja kuidas tahes, kuid leidke üles see miski, mis paneb meid kõiki särama!»

Ka omavalitsuste liidu esimees Ene Saar avaldas lootust, et noored õpetajad leiavad mooduse, kuidas teha lapsi õnnelikuks, olles ka ise seejuures väärtustatud ja õnnelikud.

Uute pedagoogidena, kes on omandanud õpetaja kvalifikatsiooni, asuvad tänavu Viljandimaal tööle Kitzbergi gümnaasiumi füüsika- ja arvutiõpetaja Neeme Danzinger, Olustvere lasteaia Piilu õpetaja Kati-Riin Grünberg, Tääksi põhikooli kunstiõpetuse õpetaja Külli Hiiemäe-Metsar, Vambola lasteaia õpetaja Reet Järveküla, Viiratsi lasteaia Rüblik õpetaja Jaanika Matson ja Võhma lasteaia Mänguveski õpetaja Külliki Murumaa.

Esimest korda alustasid maakonnas pedagoogitööd ka Männimäe lasteaia erivajadustega rühma õpetaja Katrin Naaris, Kalmetu põhikooli ajaloo ja inglise keele õpetaja Gerda Neito, Tarvastu gümnaasiumi käsitöö ja kodunduse õpetaja Kairit Pahtmann, Tääksi põhikooli inglise keele õpetaja Annely Piir, Kitzbergi gümnaasiumi bioloogia ja keemia õpetaja Mariliis Sang ning Kaare kooli abiõpetaja Birgit Sell.

Uue õpetajana pälvisid tähelepanu veel Heimtali põhikooli sotsiaalpedagoog Kersti Sillaots, Võhma gümnaasiumi huvijuht Tiina Tart, Viiratsi lasteaia Rüblik õpetaja Triin Vaiksaar ning Sürgavere lasteaia-põhikooli huvijuht ja Kildu põhikooli inglise keele õpetaja Merit Varblane.

Äsja tööd alustanud koolijuhtidena astusid saali ette Viljandi gümnaasiumi direktor Ülle Luisk ja õppejuhataja Ingrid Kärmas, Saarepeedi kooli direktor Aivo Maalmeister, Kolga-Jaani põhikooli direktor Thea Pärnamets, Vastemõisa lasteaia juhataja Katrin Ronimois, Tarvastu gümnaasiumi direktor Ene Savi, Mõisaküla kooli direktor Pirje Usin ja Kaare kooli direktor Marika Hiie.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles