Kultuurimaja on endiselt tolmus

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile visati prahti välja kultuurimaja kolmanda korruse aknast.
Eile visati prahti välja kultuurimaja kolmanda korruse aknast. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Mitu inimest on «Sakala» toimetusele kurtnud Viljandi kultuurimaja remondi tõttu tekkiva tiheda tolmu üle, mis ulatub hullemal juhul Tähe poe parklani teisel pool Tallinna tänavat. Suhu ja silma tikkuv tolm paiskub õhku hommikusel ajal, sest siis visatakse maja  õuepoolsetest akendest alla ehitusprahti.

Toimetuse fotograafil õnnestus kõnealune toiming eile hommikul mõni minut enne kella 11 jäädvustada. Piltidelt on näha, et ehitusjäätmeid ei lasta alla mööda prahitoru ning seetõttu tolm hästi levibki.

Kultuurimaja remondi projektijuht Vello Veelmaa ütles eile, et tolmuga oli tüli pärimusmuusika festivali esimestel päevadel. Siis oli lagede vahelt välja tulnud üllatuslikult peenikest ning hästi lenduvat prahti. Prahi väljaloopimine lõppes tema teada aga juba juulikuu lõpul.

Augustikuu viimastel päevadel tulnud kaebuste kohta arvas Veelmaa, et tol korral võis tolmu tekitada prahi äravedu, ning eilsete tööde kohta, et ehitusmehed võisid erandkorras midagi veel välja visata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles