Teedevalitsus loodab tööde tarvis raha saada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee-ehitus.
Tee-ehitus. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Ehkki pingelise riigieelarve tõttu on tõenäoline tee-ehitusraha kärpimine, loodab Pärnu teedevalitsuse Viljandi osakond tuleval aastal siiski kavandatud remonditöid teha.


Teedevalitsuse Viljandi osakonna juhataja Allan Allik ütles, et enne riigieelarve kinnitamist on järgmise aasta tegemistest vara rääkida, kuid tõenäoliselt saab alguse Mustla peatänava rekonstrueerimine Viljandi—Rõngu maanteel. Praegu käib 3,2 kilomeetri pikkuse teelõigu projekteerimine.

«See tuleb täislahendus, nagu tehti Karksi-Nuias ja Abja-Paluojal,» lausus Allik. Tema sõnul viiakse Posti tänava pind madalamale, elektri- ja sideliinid paigaldatakse maa alla, rajatakse tänavavalgustus ning ehitatakse kõnniteed, mida praegu alevikus pole.

Tarvastu valla rahaga rajatakse ka uued joogi-, kanalisatsiooni- ning sademevee torustikud.

Laias laastus uuendatakse maantee Karteri kaubanduskeskuse juurest Tarvastu kirikuni.

Endiselt jätkub tuleval aastal Jõesuu silla ja selle pealesõitude ehitus ning parandatakse mõnda kruusateelõiku. Sildadest lähevad remonti Viljandi ringteel asuv raudteeviadukt ning üle Kõpu jõe kulgev Puna sild Viljandi—Pärnu maanteel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles