Karksis mängitakse male kiirturniiri

, «Karksi ratsu» korraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval kell 11 algab Karksi valla kultuurikeskuses traditsiooniline male kiirturniir «Karksi ratsu», kus kohalike ja Eesti tippmängijate kõrval on osalema oodata ka tugevaid Läti maletajaid.

Karksi vallavalitsuse ja Eesti male toetusühingu eestvedamisel teoks saav turniir on pühendatud male organiseeritud tegevuse 85. aastapäevale Viljandimaal ning see kuulub ühtlasi Paul Kerese 95. sünniaastapäevale pühendatud maleturniiride sarja.

Karksi-Nuias näeb Eesti maleparemikku, suur- ja rahvusvahelisi meistreid. Oma osavõtust on teada andnud Kaido Külaots ja Igor Svõrjov, valitsevad Eesti naiste ja meeste malemeistrid Regina Narva ja Pavel Vorobjov ning Tatjana Fomina. Osalema oodatakse ka kõiki Viljandimaa malehuvilisi, eriti koolinoori.

Osalejate registreerimine lõpeb veerand tundi enne võistluse algust kohapeal.
Karksi valla kultuurikeskuses hoolitseb meeleolu loomise eest Anneli Arraste juhendatav rahvatantsurühm Samm Sassis, kohvik Heim kostitab võistlejaid mulgipudruga ning lisaväärtusena saab näha Enno Alliku maalinäitust. Valla lennupäeva ürituse osana on võimalik kaeda Mulgimaa maalilist loodust oma silmaga pilvede kõrguselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles