Viljandi politsei otsib kuriteo tunnistajaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeval maaliline Hiie puiestee oli öösel valgustamata, mistõttu kallaletungi ohvriks langenud noor naine eriti hästi ei näinud.
Päeval maaliline Hiie puiestee oli öösel valgustamata, mistõttu kallaletungi ohvriks langenud noor naine eriti hästi ei näinud. Foto: Elmo Riig / Sakala

31. juuli öösel kella 3.30 ajal lõi Viljandis Männimäe linnaosas Hiie puiesteel seni kindlaks tegemata mees naist.

Viljandis Männimäe servas paiknevast majutuskohast tagasi kesklinna tulema hakanud naisele tungis kallale mees, kes kõva karjumise ja vastuhaku peale lõpuks põgenes.

«Sakalale» teadaolevalt pärimusmuusika festivalile tulnud 28aastasele Harjumaalt pärit naisele tuli Hiie puiestee mäepealsel lõigul, millest ühele poole jääb männik ja teisele eramajade tagaaiad, vastu joogitopsi käes hoidev mees. Kui nad kohakuti jõudsid, virutas mees naisele rusikaga vastu suud. Seejärel üritas ta naist ilmselt maha murda, aga oli liiga purjus, et sellega hakkama saada.

Kannatanu ütluste põhjal võisid löömist ja lööjat näha läheduses pirukaid müünud mees ja naine ning läheduses viibinud poiss ja tüdruk, kes pärast intsidenti kannatanuga suhtlesid.

Viljandi kriminaalpolitsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust ning palub inimestel, kes juhtunut nägid ning kannatanuga suhtlesid, ühendust võtta Viljandi kriminaalpolitseiga telefoninumbril 433 8947 või lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles