Spordihoones näeb maletajate ladvikut

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kanep
Meelis Kanep Foto: Marek Kolk

Reedest pühapäevani leiab Viljandi spordihoones aset 45. Ilmar Raua mälestusturniir. Siinsed malehuvilised saavad jälgida rahvusvahelist mõõduvõttu, milles osaleb ka Eesti paremik.

Turniiri korraldavad Eesti male toetusühing ja kohalik klubi Fellin. Organisaatorid loodavad, et Eestist, Soomest ja Lätist tuleb kohale ligemale poolsada mängijat.
Korraldajate hulka kuuluva Toomas Valgmäe jutu järgi on Viljandis võimalik näha kodumaiseid tippe eesotsas suurmeistrite Kaido Külaotsa ja Meelis Kanepiga.

«Kahjuks ei sobinud meie võistlus tänavu kuigi hästi lätlastele: lõunanaabrite paremik eelistab mängida samal ajal kodumaal peetaval turniiril,» kõneles ta.

«Tugevat konkurentsi on oodata naiste arvestuses, viiest meie maleolümpia koondislasest on kohal kolm: Tatjana Fomina, Triin Narva ja Tuuli Vahtra,» kinnitas Valgmäe.

Võistluste peakohtunik Gert Elmaste ütles, et kõigile Viljandimaa maletajatele on turniiril osalemine prii. Tasuta pääsevad võistlusele ka pealtvaatajad.

Võitjad selgitatakse seitsmevoorulises Šveitsi süsteemis. Homme on kavas kaks, laupäeval kolm ja pühapäeval kaks vooru. Kahes esimeses voorus on ajakontroll 25 minutit pluss kümme sekundit iga käigu kohta, järgmistes 45 minutit pluss 30 sekundit käigule.

Turniir algab reedel kell 16. Laupäeval läheb mänguks kell 11 ja pühapäeval kell 10

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles