Mitu bussi lume tõttu ei välju

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Suuremal osal Viljandimaa bussiliinidest tegutseva aktsiaseltsi Mulgi Reiside juhataja Madis Lepp nentis, et maakonnas on ka selliseid kohti, kuhu täna bussiga ei pääse.


«Nendele teedele, kus pole üldse lund lükatud, me minna ei saa,» nentis ta. «Palju tuleb ette ka hilinemisi.»

Lepp soovitas sõitasoovijatel info saamiseks helistada bussijaama telefonil 433 3680. Samas tunnistas ta, et see liin võib olla väga hõivatud. Samuti ei pruugi infotöötajal väljumiste kohta infot olla, sest väljasõidu ohutuse ja võimalikkuse kohta peab otsuse vastu võtma bussijuht.

Olukord bussiliikluses võib veelgi halvemaks muutuda, sest ilmajaama andmetel on oodata pluss- ja miinuskraadide vaheldumist. «See tähendab aga, et teed lähevad jäässe,» nentis Lepp.

Mulgi Reiside juhataja hinnangul pole bussiliikluses pikka aega nii hullu olukorda olnud. Kui maakonnaliinidel on ennegi busse väljumata jäänud, siis täna on seda juhtunud ka mitmel linnadevahelisel liinil.

Täna kell 8.30 Tallinnast Viljandisse väljuma pidanud buss jäi üldse ära. Kella 10.45-st välja sõitma pidanud buss pääses teele kell 11.10. Maantee on bussis oleva «Sakala» ajakirjaniku väitel enam-vähem normaalses seisus ning Tallinnast Mäosse jõudis buss tunni ja viie minutiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles